Adina-stiftelsen

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

Ulikheter i verden er viktig å sette fokus på hos små barn. Akasia Paradis barnehage gjør dette gjennom å støtte Adina-stiftelsen. Ved å samle inn penger og materiell kan vi bidra til at andre barn får det bedre. Barna får innsikt i stiftelsens arbeid.

For mer informasjon, se Adina.no