«Vi lærer gjennom å leke»

Sosial kompetanse er en forutsetning for å fungere godt sammen med andre. Barna opplever at de er betydningsfulle for fellesskapet og er i positivt samspill med barn og voksne.

Barna utvikler sin egen selvfølelse og også evnen til å ta hensyn til egne og andres behov.

For oss er det viktig at hvert enkelt barn opplever å være en del av fellesskapet, samt erfarer og opplever vennskap i løpet av barnehagetiden.

Gjennom vårt satsningsområde «vi lærer gjennom å leke» har vi ekstra fokus på å utvikle barnas sosiale kompetanse og deres behov for omsorg og evne til å gi omsorg, gjennom leken. Ved å ha tilstedeværende voksne i leken opplever ingen barn mobbing og krenkelser i barnehagen.